Velkommen til RWO udlejning


 Vi tilbyder værktøj & maskinudlejning til private og erhverv

RWO Udlejning blev startet i 2010 af Murermester Ronny W. Olsen som gennem en årrække har indkøbt diverse materiel og værktøj til brug for bryggeprojekter. Alt dette materiel og værktøj er efterhånden blevet til store mængder.
Al dette værktøj og materiel kan du nu drage fordel af, fordi vi har gjort det muligt at leje til absolut favorable priser.

 I materieloversigten kan du læse om de mange muligheder og gode tilbud som du kan benytte dig af i samarbejdet med RWO Udlejning

Maskine og værktøjsudlejning i Faxe

RWO Udlejning ønsker altid at være tæt på dig som kunde. Vores lokale tankegang giver dig det lokale firmas fordel. Du ved, at vi er i nærheden og altid er villig til at hjælpe dig med de udfordringer du står overfor til dit bygge eller renoveringsprojekt.

Murermester Ronny W. Olsen giver gerne råd og vejledning uden ekstra omkostninger til dine projekter. Hvad skal bruges af værktøj? – hvad er lovligt? – kan dine bygge eller renoverings drømme udføres?

Alt materiel og værktøj hos RWO Udlejning er ungt og særdeles godt vedligeholdt. Det sikrer dig produktivitet og du undgår unødige nedbrud i byggefasen, således at du undgår ventetider, men kan udnytte arbejdsdagen optimalt.